(ВИДЕО) ЦЕЛИОТ БОРЕЧКИ СВЕТ СЕ ПЛАШИ ОД ОВОЈ ЅВЕР: Никој не ја доживеал втората рунда !

Александар Емелианенко, 36- годшиниот брат на познатиот руски борец Федор, ја оствари 26-та победа во кариерата и тоа на импресивен начин, со нокаут против Симон Бајрон од Полска.

Ова е неговата трета победа со нокаут во прва рудна откако е излезен од затвор.