(ВИДЕО) ФУДБАЛОТ Е ПОВЕЌЕ ОД ИГРА: Благодарение на противничкиот играч, спречена е трагедија !

Драматична сцена беше забележана на натпреварот меѓу Зрињски и Радник , во босанската Премиер лига.

Во 64 минута се случи судир меѓу голманот Младен Лучич и напаѓачот на Зрињски Тони Јовиќ. По страшниот удар голманот загуби свест.

За среќа, Јовиќ беше присебен. Веднаш сфати што се случува и му укажа помош на голманот на Радник.

Можете да видите на 3:30 од видеото.