(ВИДЕО) Стави талог од кафе на фолија – го реши најголемиот проблем на летото

0

5943f437-b5b0-4768-9802-2f6e0a0a0a67-kafa-690x480hbvy

Сите уживаме во вкусот на кафето, но освен за пиење тоа може да се употреби и за нешто друго. Талогот од кафе помага да се ослободите од здодевните комарци, па затоа се што ви треба е парче фолија и кафе.