(ВИДЕО) Спектакуларниот огномет на затворањето на “Пиво Фест 2017”

Untitled

На затворањето на фестивалот на скарата и пивото во Прилеп, му претходеше спектакуларен огномет, кој започна кога балканската мега ѕвезда Северина застана на фестивалската сцена.

Уше еден доказ дека фестивалот во Прилеп го оправда мотото “Едноставно најдобри!”.

Погледнете:

А/Г/