(ВИДЕО) Со 43 дрвени палети направи чудо во дворот – ГЕНИЈАЛНО !

0

kfldkfldkf

Дрвените палети се претворија во најпопуларните предмети кои повторно се искористуваат. Со нив можете да направите многу нешта, од столови, кревети, па се до уникатен под.

Овој човек зеде 43 стари палети и во својот двор направи вистинско ремек-дело. Целосно го промени изгледот на дворот.

Погледнете го видеото, крајниот резултат ќе ве воодушеви:

Ф.Г.