(ВИДЕО) САКАЛА ДА ИЗВЛЕЧЕ МИЛИОНИ ОД СОПРУГОТ ПА ГО ОБВИНИЛА ДЕКА ЈА ТЕПА: Поставил скриена камера во својата соба и го снимил ова !