(ВИДЕО) РУСКИ ЅВЕР: Има 10 тони, а може да „прелета“ 30 метри!

Рускиот возач Едуард Николаев прелета 30 метри со камион „Камаз“ тежок десет тони.

kamaz_dakar

Актуелниот шампион на „Дакар рели 2017“ се спрема за релито „Пат на свилата“, а во ова неверојатно видео можете да ги видите снимките кои остваат без здив.