(ВИДЕО) ПОСТРАШНО ОД БЕРМУДСКИОТ ТРИАГОЛНИК: Ова место ги “проголтува” бродовите со неверојатна брзина

0

796847_bermudski-trougao_ls-s

Новиот “Бермудски триаголник” се отвори во Кина откако 85 теретни и патнички бродови исчезнале минатата година во мала област.

Мистеријата која го опфаќа исчезнувањето на бродовите во азиските води, ги загрижува експертите во регионот.

Погледнете каде се наоѓа ова место:

Ф.Г.