(ВИДЕО) Остави да го каснат двете најотровни змии во светот: Нема да верувате што му се случи

0

Screenshot_6-29-640x395

Тим Рајд од САД поминува низ најекстремни ситуации како би му помогнал на човештвото да создаде лек против смтоносниот змиски отров.

Живее во Висконскин, а својот живот го посветил на спасување туѓи животи и тоа на еден сосема бизарен начин. Тој во сопствениот организам внесува неверојатна доза на змиски отров.

Како би го докажал своето животно дело, тој остави да го каснат двете најотровни змии на светот – Црната мамба и Таипан од Нова Гвинеа.

Ф.Г.