(ВИДЕО) ОВА БЕШЕ БРУТАЛНО: Ја запроси девојката на утакмица пред сите, а таа…

0

Screenshot_5-29-640x423

Ова момче сакаше на романтичен начин да ја запроси девојката, а целиот настан да го сними, како би останал спомен од можеби најважниот момент во животот.

Паузата на утакмицата била во тек, а од звучниците одекнувале звуците од познатата песна на Бруно Марс. Момчето во тој момент почувствувало дека е вистинското време да ја запроси девојката.

Погледнете што се случи во продолжение:

Ф.Г.