(ВИДЕО) Неверојатен улов: Две риби со еден потег

0

riba

На социјалните мрежи се појави видео од необичен улов на рибар од Канада.

Со еден потег фатиле две риби, односно уловиле поголема штука која започнала да ја јаде помалата риба која прва се фатила на мамецот. На какво воодушевување наиде овој улов кај рибарите, погледнете во видеото:

Ф.Г.