(ВИДЕО) Нашол торба со 50.000 евра и ја вратил на сопственикот, а неговата реакција го изнанадила

Човек кој се нашол во оваа ситуација, не можел а да не ја сподели својаа приказна со останатите луѓе, па се јавил во една локална телевизија и раскаѓал се.

Имено се работи за Југослав Чупиќ од Србија, човек кој работи како ноќен чувар во кафи бар, па откако дошол на работа, сакал да провери во каква состојба е локалот, тргнал да провери што има.

Во еднен кош тој здогледал торба и ја отворил, со цел да открие за што се работи, да не е нкое оружје или дрога, но сепак останал изненаден кога видел полна торба пари. Откако видел за што се работи ја затворил и ја оставил каде што била. После неколку часа се појавил некој човек што си ја побарал истата тоба, и се разбира Југослав му ја дал. Човекот откако ги пребројал парите во торбата, во која имало 50.000 евра, се свртел и си заминал, оставајќи го чесниот пронаоѓач без никаква награда.

Погледнете го целото интервју на Југослав, кој открива што точно се случило: