(ВИДЕО) МОМЕНТОТ НА ЕКСПЛОЗИЈАTA ВО НОВИ САД: Сите си ја честитаа Нова година, а потоа огнометот експлодираше !

Повреден е еден странски државјанин за време на новогодишниот огномет во Нови Сад.

– Станува збор за длабоки изгореници по целото тело. Повредениот е под постојан лекарски надзор, известуваат од Клиничкиот центар.

Според првичните информации, до инцидентот дошло на полноќ во строгиот центар на градот.