ВИДЕО КОЕ ГО РАЗБЕСНИ РЕГИОНОТ: Средношколец од Црна Гора ги бришеше чевлите со банкнота од 50 евра

0

На Фејсбук се појави видео на кое црногорски средношколец на школската клупа ги бришеше чевлите со банкнота од 50 евра, а тоа предизвика лавина од коментари на интернетот.
Од големиот број на коментари, ниту еден не е позитивен. Што мислите, зошто ?!