(ВИДЕО) Избуши две дупки во дрво, а тоа што го доби потоа ќе ве воодушеви

На видео кое се појави на Јутјуб може да видите како се пали оган на сосема поразличен начин.

Потребно е да направите само две дупки на парче дрво. Целата постапка е објаснета на видеото подолу: