(ВИДЕО) Доколку прашате златар, ќе треба да го пресечете прстенот, но овој инженер пронашол неверојатно решение

На Фејсбук страницата “Impressive World” се појави навистина неверојатно видео. Со овој трик без проблем ќе го извадите заглавениот прстен. Ретко кој би се сетил на ова.

За ваков проблем златар би препорачал сечење на прстенот, но затоа овој инженер пронашол неверојатно решение.

Погледнете како да извадите заглавен прстен од вашиот прст: