(ВИДЕО) ДЕДОТО КОЈ ЗАБОРАВИЛ КОЛКУ ГОДИНИ ИМА: Се шокира кога ја слушна цифрата

0

Видеото кое за кратко време стана вирално на социјалните мрежи.

Го прашаа колку години има, не можеше да се сети. Кога ја слушна цифрата не му се веруваше.