(ВИДЕО) “БРЗО ТРГАЈ ГО ТОА”: Скандал на вестите во живо ! Водителката најави временска прогноза, но…

0

Програмата во живо секогаш привлекува големо внимание кај луѓето, но треба да се земе во предвид дека некогаш може да се случат и вакви работи. Односно, многу лесно на екранот може да се појави нешто што вработените во телевизијата не го сакаат.

Во тоа име и издвојуваме една од највпечатливите грешки кои се случиле на Спрската национална телевизија, како доказ дека и најсериозните луѓе може да погрешат.

Ф.Г.