(ВИДЕО) Ако нашинците во Австралија парите ги береа од дрво, еве како прават пари нашите во Америка

Дарко Јефремов Македонец кој живее во Чикаго објави комично видео на својот фејсбук профил, а целта е да покаже “како лесно” се заработуваат пари во Америка.

Ако нашинците во Австралија парите ги береа од дрво, еве како Македонците во Америка за кратко време “прават многу пари”.