Американците признаа: Џиновски скелети се уништени само за да се зачува теоријата за еволуција

Мистеријата е решена ?!

Американците признаа дека уништиле џиновски човечки скелети на почетокот од 20 век.

Врховниот суд на САД и наложил на установата “Смитсонијан” да ги објави тајните документи од почетокот на 20 век кои докажуваат дека оваа организација била вмешана во големо историско криење на докази за остатоци од џиновски луѓе кои се откриени ширум Америка, а за кои им било наредено да ги уништат како би се зачувала теоријата за еволуција.

Наводите за уништување на овие остатоци потекнуваат од Американската установа за алтернативна археологија (AIAA), а Смитсонијан не ги поднесоа баш најдобро, оптужувајќи за клевета и обид за уништување на репутацијата на институцијата стара 168 години.

Ф.Г.