ЌЕ ВИ СЕ ЗГАДИ: Еве како се произведуваат сокови во една фабрика

Овошните сокови не се толку здрави, но откако ќе видите како се произведува овошен сок во фабрика во една арапска земја, ќе размислите два пати пред да се напиетe, пишува порталот инфомакс.

Погледнете ги фотографиите од нивното производство: